Zanimanja buducnosti - Kako voditi blog (ep. 2) - Eyca

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Zanimanja buducnosti - Kako voditi blog (ep. 2)

14.04.2021

U drugom video predavanju saznajte šta je blog, kako su blogovi nastali, tip sadržaja koji se postavlja na blogu, njegovoj namjeni i načinima promocije, te jednom od najpopularnijih sadržaja na internetu - vlogu.


U ovoj epizodi družimo se sa moderatorkom Jovanom Vulić, autorkom bloga EathWithJo.Me i administrativnom menadžerkom u Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator”, te sjajnom ekipom koja je zadužena za kreiranje sadržaja na portalu Makanje.me - Majom Nikolić, Andreom Čvorović, Natašom Milaš, Anđelom Micić i Esmom Sarić.Evropska omladinska kartica (EYCA) i kompanija doMEn u okviru svog partnerstva, svakog mjeseca organizovaće neformalna druženja mladih ljudi i moderatora koji će sa njima diskutovati na interesantne teme iz različitih oblasti koje su od značaja za srednjoškolce i studente u Crnoj Gori.


Ovdje pročitaj zašto je .ME domen dobar izbor za tvoj lični blog i to može biti tvoj prvi veliki korak ka stvaranju ličnog dnevnika na internetu.


Ukoliko želiš da saznaš nešto više o Google Analitici, značajnom internet alatu koji je glavni pomagač većine blogera, možeš pohađati besplatan kurs za početnike - Google Analytics for Beginners.


I ključno pitanje, kako da napraviš sajt? Pozivamo te da pogledaš video tutorijal moderatorke Jovane Kako napraviti sajt u Wordpress-u, u kom ćeš saznati kako možeš jednostavno i besplatno napraviti svoj lični blog.