Zanimanja budućnosti - Kako se neformalno usavršavati (ep. 1) - Eyca

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Zanimanja budućnosti - Kako se neformalno usavršavati (ep. 1)

20.03.2021

U prvom video predavanju saznajte o tome kako se možete neformalno usavršavati, na koji način obogatiti svoj CV i prije završetka fakulteta, te koja su najtraženija zanimanja današnjice i koliko su povezana sa formalnim obrazovanjem.


U ovoj epizodi, družimo se sa moderatorkom Anom Popović, Event menadžerkom EU Info Centra i dugogodišnjim trenerom mladih iz oblasti neformalnog obrazovanja, te sjajnim studentima - Aleksandrom Jovanović, Amarom Mulićem, Andreom Mićanović, Antoniom Drobnjakom i Danilom Banovićem.Evropska omladinska kartica (EYCA) i kompanija doMEn u okviru svog partnerstva, svakog mjeseca organizovaće neformalna druženja mladih ljudi i moderatora koji će sa njima diskutovati na interesantne teme iz različitih oblasti koje su od značaja za srednjoškolce i studente u Crnoj Gori.

Materijali korišćeni u video snimku su dostupni na sledećim linkovima:

Jamboard prezentacija - https://bit.ly/3lo9IeP​
Igrica "Evropa na dlanu" - https://bit.ly/2Oz7369​
E-Books - https://bit.ly/2NtICXb