Sjajne vijesti za studente - CIM INDEX CORNER - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja prijava je prihvaćena ! Svakog radnog dana, klasičnu EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Sjajne vijesti za studente - CIM INDEX CORNER

19.05.2023

„Obrazovanje je najmoćnije oružje koje možete upotrebiti da promijenite svijet“ – Nelson Mandela


Predstavljamo vam INDEX CORNER, jedan od noviteta na CIM Forumu i sadržaj koji su kreirali za studente, odnosno mlade ljude koji će uskoro zakoračiti u profesionalne vode. Ove godine, na INDEX CORNERU dostupna su tri fantastična masterclass-a koje vode najbolji među najboljima.

 
Predavač Jana Savić Rastovac iz I&F McCANN Grupe, koja važi za jednu od najpriznatijih kreativnih direktorki ovog dijela Evrope, te Ivica Tatar, suosnivač i strateški lider kompanije LOGATE koji je svojim znanjem i sposobnošću izdigao svoj brend sa malog lokalnog tržišta do globalne relevantnosti.


Čuvena arhitektica Marija Novaković iz Studia Enforma koja je projektovala više individualnih stambenih, poslovnih i javnih projekata objekata, kao i turističkih naselja sa pratećim sadržajima, Slobodan Radovanović, KOTO doo Beograd, izvršni direktor sektora za konzervaciju i restauraciju, Anja Todorović, KOTO dsd Podgorica kao arhitekta, dobitnica nagrade za najboljeg studenta na Arhitektonskom fakultetu 2013. godine. Tokom svoje profesionalne karijere učestvovala je na projektu rekonstrukcije Zgrade zatvora u starom gradu Kotoru i konzervatorsko restauratorskim radovima na tvrđavi Fort Mamula.


Pozivamo sve zainteresovane studente da nam se pridruže ovom događaju u Kotoru, 27. maja u Hotelu „Cattaro“ od 10:00 do 13:00h na CIM Forumu 2023 i upoznaju neka od najvećih imena iz svijeta biznisa, kreativnih industrija i medija. Vidimo se na CIM-u!


Kako da dobijete promo cijene kotizacija? 


Posjetite naredni link i kupite karte: https://www.mediaforum.me/studenska-kotizacija.


Napomena: Prilikom kupovine studentske kotizacije potrebno je priložiti kopiju ili fotografiju studentskog index-a, a mogu ih kupiti osobe do 26 godina starosti. Prilikom preuzimanja karata  na Info pultu CIM Foruma u Kotoru, potrebno je pokazati index i moguče ih je preuzeti od četvrtka, 25.05.2023, od 9:00h.


Generalni pokrovitelji CIM Foruma su: Opština Kotor, Turistička organizacija Kotor, Investiciono-razvojni fond Crne Gore i Centar za kulturu Kotor. Oficijelna banka: NLB Banka, Oficijelna kartica: Visa card, Partner za gušt: Idea