Reci nam – slušamo te! - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Reci nam – slušamo te!

17.05.2023

Dragi mladi, želimo da čujemo vaše mišljenje na temu prilika za zapošljavanje i obrazovanje mladih u Crnoj Gori, kako bi zajedno kreirali bolje prilike u skladu sa vašim potrebama.
Shodno tome, kreirali smo online upitnik koji mogu popuniti svi mladi ljudi od 15 do 30 godina iz Crne Gore, koji je dostupan na linku.


Dio je šireg istraživanje o zapošljivosti mladih u Crnoj Gori koje će nam pomoći da prilagodimo i dizajniramo aktivnosti za mlade u predstojećem perioda, a za njegovo popunjavanje će vam trebati najviše 10 minuta. Imajte u vidu da su odgovori anonimni i da će biće tretirani s najvećom pažnjom i poštovanjem.


Istraživanje o zapošljivosti mladih sprovodi Forum MNE i Centar za omladinsku edukaciju kroz projekat Inkluzivan napredak ka EU integracijama - Osnaživanje civilnog društva za učinkovit doprinos inkluzivnom razvoju lokalnih zajednica koji je podržan od strane Evropske unije i Ministarstva javne uprave.


Hvala na izdvojenom vremenu, trudu i doprinosu!