Radionica za studente: Vještine predstavljanja poslodavcu - prijave do 16. marta - Eyca

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Radionica za studente: Vještine predstavljanja poslodavcu - prijave do 16. marta

11.03.2021


Karijerni centar Univerziteta Crne Gore organizuje radionicu pod nazivom “Vještine predstavljanja poslodavcu” koja podrazumijeva tri cjeline:
- kako napisati CV obrazac;
- kako napisati motivaciono pismo;
- kako se pripremiti za razgovor za posao.


Radionica ima za cilj da na osnovu profesionalnih instrukcija studenti nauče kako da ispoštuju odgovarajuću formu potrebnih dokumenata, a da u isto vrijeme predstave sebe na najbolji mogući način.
Svi zainteresovani studenti mogu se prijaviti do utorka, 16. marta 2021. godine, na e-mail adresu: karijernicentar@ucg.ac.me, uz navedeno Ime, prezime, broj indeksa i fakultet.
U brošuri su dostupne detaljnije informacije o radionici.