Pušten u rad novi EYCA vebsajt - Eyca

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Pušten u rad novi EYCA vebsajt

05.03.2021

Projektni tim Evropske omladinske kartice sa ponosom predstavlja novi EYCA veb sajt, kreiran u skladu sa modernim standardima, koji je prilagođen za sve vrste pametnih uređaja. Na sajtu se mogu pronaći sve informacije o EYCA kartici, projektnom timu, sponzorima i partnerima, ali i sve novosti iz omladinskog svijeta i aktuelne poslovne prilikom u saradnji sa našim partnerima iz oblasti ljudskih resursa. Dodatno, korisnici na redizajniranom sajtu mogu pronaći sve benefite širom Crne Gore, kao i lokacije na kojima ih mogu iskoristiti.


Naruči svoju EYCA karticu u jednom koraku!


Koristimo ovu priliku da zahvalimo Misiji OEBS-a u Crnoj Gori, koja je omogućila izradu novog vebsajta Evropske omladinske kartice u Crnoj Gori i na taj način još jednom pružila snažnu podršku razvoju ovog društveno odgovornog programa u našoj zemlji.