Poziv: Stručno osposobljavanje u timu NVO COE - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja prijava je prihvaćena ! Svakog radnog dana, klasičnu EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Poziv: Stručno osposobljavanje u timu NVO COE

25.10.2023

Širimo naš tim! :)


Ukoliko ste kreativni, želite da radite sa mladima i u korist mladih, volite da besplatno putujete, sklapate partnerstva i prijateljstva sa kolegama širom Crne Gore i Evrope, naša NVO i inovativni projekti su pravo mjesto za vas.


Ko smo mi i šta radimo?


NVO “Centar za omladinsku edukaciju” je nevladina, neprofitna i nepolitička omladinska organizacija, osnovana u Podgorici 2009. godine, sa ciljem da podrži, afirmiše i podstakne mlade ljude na jačanje aktivizma, volonterizma, mobilnosti i neformalne edukacije.

 
Kao društveno odgovorna organizacija, godinama realizujemo projekte koji se odnose na jačanje kapaciteta mladih, njihovu neformalnu edukaciju, razvoj kulture učešća mladih, obezbjeđivanje mehanizama za njegovanje aktivizma, razvoj omladinskog rada kao podrške u procesu osamostaljivanja, unaprijeđenje međuresorske saradnje itd. Nastojimo da svojim idejama i projektima doprinesemo kreiranju boljih uslova za odrastanje, sazrijevanje, život i rad mladih osoba u našoj sredini. Kao vrijednosti koje njegujemo, možemo navesti timski rad, toleranciju, transparentnost, želju za umrežavanjem i inovativnošću u radu, kao i spremnost i otvorenost za nova iskustva i znanja.


Otovrene pozicije


Obezbijedili smo mjesta za sve one koji žele da prošire svoja znanja i vidike i steknu iskustvo u našoj organizaciji kroz Program stručnog osposobljavanja.


Ukoliko njegujete iste vrijednosti kao i mi, prijavite se da zajedničkim snagama realizujemo promjene u zajednici. Nakon što se prijavite u Birou u svojoj opštini, neophodno je da se registrujete na portalu E-uprave, pronađete poslodavca, u ovom slučaju NVO "Centar za omladinsku edukaciju" i prijavite se za studijsku oblast koju ste završili.


Otvorili smo 4 pozicije za mlade i ambiciozne iz oblasti:


  • Projetnog menadžmenta
  • Marketinga
  • Prava
  • Grafičkog dizajna


Prijave za progam stručnog osposobljavanja traju sve do 18. novembra tekuće godine u 15h.


U slučaju da vam treba još informacija sa naše strane, molimo vas da nas kontaktirate na info@nvocoe.me ili pozivom na broj 067 019 859.