Pokloni život - daruj krv 24. marta - Eyca

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Pokloni život - daruj krv 24. marta

17.03.2021

Projektni tim Evropske omladinske kartice, koji čine predstavnici NVO “Centar za omladinsku edukaciju” i Uprave za sport i mlade, Vas poziva da budete dio humanitarne akcije dobrovoljnog davanja krvi, koja će se organizovati uz podršku Zavoda za transfuziju krvi Crne Gore.


Akcija će biti organizovana 24. marta sa početkom u 9h, uz poštovanje svih epidemioloških mjera u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi u Podgorici.


Želimo istaći da nije potrebna posebna priprema za učestvovanje u akciji dobrovoljnog davanja krvi, ali da bi se što bolje osjećali, prosleđujemo sledeće savjete od strane kolega iz ZTKCG:


- Ne piti alkohol i ne jesti previše masne hrane prethodnog dana
- Odspavati 6-8 sati prethodne noći
- Lagano doručkovati i popiti dosta tečnosti
- Ponijeti listu ljekova (ukoliko je donator korisnik neke terapije)
- Ne zaboraviti identifikacioni dokument


Prijavni formular možete pronaći na linku https://forms.gle/yu5QmAPNmeQLSNtRA, u okviru kojeg se nalazi zdravstveni upitnik, na osnovu kojeg će kolege iz Zavoda za transfuziju krvi Crne Gore dati procjenu ko od prijavljenih ljudi može biti donator na osnovu datih odgovora.


Davanjem krvi se ne ugrožava zdravlje i bebjedno je za svakog pojedinca i u vrijeme korone.