Početak akademske godine uz EYCA karticu - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Početak akademske godine uz EYCA karticu

29.09.2022

Sinonim za početak u akademskim klupama je nepoznanica. Većina mladih zbog izbora fakulta mijenja svoje mjesto boravka, okruženje, mora da se osamostali i upozna nove prijatelje sa kojima će narednih 4 godine dijeliti ispitne „muke“, učiti, ali i proći neke životne škole.


Da ta nepoznanica bude lakša, u saradnji sa Univerzitetima (Univerzitet Crne Gore, Univerzitet Donja Gorica i Univerzitet Mediteran), na početku studija smo omogućili da dobiješ svoga saveznika za štednju, mobilnost i neformalnu edukaciju – EYCA karticu.


Šta je EYCA kartica i šta mi ona nudi?


Evropska omladinska kartica (EYCA), pruža mladima mogućnost uštede i povraćaja novca prilikom kupovine stvari koje su must-have za početak nove akademske godine. Ona ti omogućava da iskoristiš preko 280 popusta u Crnoj Gori, u različitim uslužnim djelatnostima kao što su prevoz i osiguranje, kultura i edukacija, zdravlje i ljepota, sport i rekreacija, putovanje i odmor, ugostiteljstvo, kupovina i IT. To je zvanična benefit kartica za mlade, podržana od strane Ministarstva sporta i mladih, koja u Crnoj Gori koja pored koriščenja popusta u Crnoj Gori, omogućava i preko 70 hiljada popusta u čitavoj Evropi.


Implementacija ovog društveno-odgovornog programa u Crnoj Gori u partnerstvu Ministarstva sporta i mladih i NVO "Centar za omladinsku edukaciju" doprinosi jačanju mobilnosti mladih, njihovoj neformalnoj edukaciji, boljoj informisanosti, umrežavanju sa vršnjacima na lokalnom, nacionalnom i evropskom nivou, kao i smanjenju nezaposlenosti mladih u našoj zemlji.


Koji benefiti su dostupni?


U bilo kom gradu da studirate, sigurni smo da ćete pronaći povoljnosti koje ćete svakodnevno koristiti. U nastavku ćemo ti predložiti neke popuste, a kompletne prilike za štednju novca možeš istražiti na našem sajtu: https://www.omladinskakartica.me/benefiti.


Za sve one koji žive u nekom drugom gradu, sigurni smo da će im značiti popust u iznosu od 50% u Željezničkom prevozu Crne Gore, a uštedu možeš ostvariti na teritoriji Crne Gore. Autoprevoznici koji ti obezbjeđuju prevoz na kupovinu karata su: Božur (25%), Bošković prevoz (20%) i Jadran line (10-20%). Za sve domaće i inostrane studente, tu je sjajan popust u iznosu od 10% na sve letove kompanije Air Montenegro.


U želji da budemo podrška studentima u privikavanju na nove uslove učenja, omogućili smo 40% popusta na Non stop i Libero pakete, koje možeš ostvariti u svim poslovnicama Crnogorskog Telekoma. Takođe, imajući u vidu savremene trendove korišćenja bankovnih kartica među mladim ljudima, u saradnji sa NLB bankom smo svakom EYCA korisniku (koji je aktivni student) omogućili besplatno korišćenje NLB Studentskog paketa. U saradnji sa Lovćen osiguranjem omogućili smo ti da uštediš 10% na tri paketa osiguranja: osiguranje mikroprevoznog sredstva, osiguranje pokretnosti “Dome moj”, kao i osiguranje od nesrećnog slučaja.


Kada imamo obezbijeđene povlašćene pakete za nesmetane razgovore i internet, te besplatno održavanje bankarskog računa, na red dolaze i prodavnice tehnike, koje svim EYCA korisnicima nude popuste: Mi Store, Tehnoplus, Bla bla shop, Kernel, Mobileland, iCentar, Datika, E-soft computers i ostali.


Ukoliko si već spremio/la spisak neophodne literature i pribora, svoj trošak možeš umanjiti za 10% u sljedećim knjižarama: Obodsko slovo, Nova knjiga, Gradska, Kosmos, Merkator, Tagor, Jolly, Papylon i Bahus knjižara, a u Stranoj knjizi možeš iskoristiti benefit u iznosu od 15%. Prilikom nabavke udžbenika, podsjećamo te da u kopirnici Gemelli možeš uštedjeti 20% novca na štampu velikog formata i štampu u boji.


Ako si donio/la odluku da ove godine pohađaš kurs stranih jezika, pravo je vrijeme da znaš da u Double L školi imaš mogućnost uštede u iznosu od 20%, Don Bošku 15% i Educo centru 10%. Takođe, pozivamo te da iskoristiš popuste od 30 do 50% u Gradskom pozorištu, Crnogorskom Narodnom pozorištu i Zetskom domu.


Ukoliko je ovo godina kada želiš usavršiti svoje znanje u vožnji, predlažemo da kurs pohađaš u nekoj od sledećih auto škola: Viktorija,Točak, Laguna, Max, Go Smart, Tehnomobil, Mediteran, Stefan itd.


Drago nam je da ti damo savjet i gdje možeš naći sjajne komade obuće i odjeće, a svi navedeni partneri pružiće ti popuste od minimum 10%: Buzz, Extra sports, Sport vision, Sport reality, Paradiso, Happening, Antony Morato, Butik Chic, Hit, Firma, Lovely girl Marija, Butik Anđela i Blue Moon, Obuća Minja, Avangardia shoes i mnogi drugi.


Za uspješan zimski semestar sebe možeš nagraditi posjetom Skijalištima Crne Gore, i ostvariti popust u iznosu od 10% na ski pass, vožnju žićarom, rentiranja opreme i bicikala, kao i ugostiteljske usluge.


Ukoliko putuješ u inostranstvo, ne zaboravi da iskoristiš popust na karte na sve letove kompanije Air Montegro, kao i da iskoristiš benefite koji su ti dostupni u više od 40 zemalja širom Evrope. Istraži sve prilike na sledećem linku: https://eyca.org/discounts. Uštedu možeš ostvariti na Bookingu, Spotahome-u, popuste na pakete i pošiljke širom Evrope zahvaljujući saradnji sa Eurosender kompanijom i sl.


Pozivamo te da da nas pratiš na društvenim mrežama: Facebook i Instagram, kako bi pratio/la sve novosti u našem programu. Od programa neformalne edukacije, prilika za zapošljavanjem, omladinskim događajima, pa sve do poklon aktivacija za mlade i takmičenja.


Pozivamo te da instaliraš EYCA Montenegro mobilnu aplikaciju i svoje benefite koristiš digitalno. Aplikacija, koju trenutno koristi više od 5.500 korisnika, dostupna je za preuzimanje na Android i iOS operativnim sistemima, a neophodno je da se korisnik registruje i verifikuje svoju karticu klikom na mil koji će mu biti poslat od strane EYCA servera.


Napomena: Brucoši Univerziteta Crne Gore i Univerziteta Donja Gorica (generacija 2021/2022) koji su dobili posebno dizajnirane EYCA kartice registruju svoj profil na aplikaciji sa akademskim mailom, a svi ostali korisnici (uključujući i brucoše Univerziteta Mediteran) to mogu uraditi sa mailom koji su ostavili pri naručivanju EYCA kartice.


Neka #EYCA kartica postane tvoja rutina i sinonim za dobru uštedu.