Obustava distribucija kartica u kancelarijama Uprave za sport i mlade - Eyca

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Obustava distribucija kartica u kancelarijama Uprave za sport i mlade

04.03.2021

Dragi EYCA korisnici,


obavještavamo vas da ćemo u periodu 8.3. - 22.3. marta privremeno obustaviti distribuciju EYCA kartica u prostorijama Uprave za sport i mlade u Podgorici.


Pogoršanje epidemiološke situacije od nas traži veću odgovornost, a zdravlje mladih nam je prioritet, stoga smo sigurni da ćete imati razumijevanja za ovakvu odluku.


Napominjemo da će distributivno mjesto u Omladinskom centru u Podgorici raditi u punom kapacitetu, svakog radnog dana u periodu 10-12h.


Projektni tim Evropske omladinske kartice