Novo partnerstvo za kvalitetniji društveni život omladine u Crnoj Gori - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Novo partnerstvo za kvalitetniji društveni život omladine u Crnoj Gori

30.10.2023

Generalna sekretarka Unije poslodavaca Crne Gore (UPCG) Suzana Radulović i izvršni direktor NVO Centar za omladinsku edukaciju (COE) Jugoslav Radović potpisali su sporazum o saradnji između ove dvije organizacije u cilju kreiranja kvalitetnijeg društvenog ambijenta za mlade ljude u Crnoj Gori, saopšteno je iz UPCG.


Na sastanku koji je tom prilikom održan u prostorijama UPCG, Radulović i Radović su istakli da će buduća saradnja UPCG i COE biti realizovana kroz aktivnosti koje su definisane posebnim ciljevima sporazuma, kojim se želi doprinijeti promociji i razvoju neformalne edukacije, društvenog preduzetništva, nauke i inovacija među mladima.


Najavljeno je da će obje strane potpisnice posebnu pažnju pokloniti promociji Evropske omladinske kartice (EYCA), besplatne benefit kartice, podržane od strane Ministarstva sporta i mladih, koja svim crnogorskim građanima i građankama uzrasta 13-29 godina omogućava da koriste preko 250 popusta u našoj zemlji i preko 30 hiljada popusta u čitavoj Evropi.


UPCG će aktivnosti usmjeriti ka promociji ovog popularnog međunarodnog projekta među svojim članicama - preduzetnicima, mikro, malim, srednjim preduzećima i velikim sistemima, kako bi kao društveno odgovorne kompanije, svoje proizvode i usluge učinile dostupnijim ovoj ciljnoj grupi, vjerujući da mladima treba pružiti istinsku i sistemsku podršku.


Sve članice Unije poslodavaca Crne Gore se mogu besplatni prijaviti za učešće popunjavanjem prijavnog formulara klikom na sledeći link:
https://forms.gle/VLSnzzm3mkU6idCVA


Sastanak je zaključen ocjenom da buduće aktivnosti UPCG i NVO COE, precizirane danas potpisanim Sporazumom, potvrđuju budući partnerski odnos i snagu udruženog djelovanja.