Najava: Trodnevna obuka za žene preduzetnice u nauci - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja prijava je prihvaćena ! Svakog radnog dana, klasičnu EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Najava: Trodnevna obuka za žene preduzetnice u nauci

20.02.2023

Fondacija za promovisanje nauke PRONA poziva sve mlade djevojke ili žene uzrasta od 18 do 35 godina, a koje dolaze iz 11 crnogorskih opština (Podgorica, Andrijevica, Ulcinj, Bar, Berane, Cetinje, Kolašin, Mojkovac, Bijelo Polje, Rožaje, Žabljak), da se prijave na  besplatnu trodnevnu obuku koja će se ordžati u periodu od 16. do 18. marta u hotelu "Berane". Tema obuke su razvijanje preduzetničkih ideja u STEM oblastima i njihov doprinos nauci i inovacijama.


Tokom ovog događaja, učesnice će raditi na razvijanju sopstvenih biznis ideja, naučiti kako ih efektno predstaviti, upoznati se sa kreativnim načinom razmišljanja i međusobno se takmičiti. Treneri će koristiti interaktivne i neformalne metode kroz koje će obezbijediti visok stepen uključenosti svih učesnica i aktivno usvajanje znanja i informacija.


Nakon trodnevne obuke, učesnice će dobiti tromjesečnu mentorsku podršku u periodu od aprila do juna,  koja će im pomoći u daljem razvijanju preduzetničkih ideja i pripremiti ih za finalno takmičenje „Elevator Pitch“ koje će biti realizovano tokom jula 2023. godine. Najbolje 3 STEM biznis ideje biće finansijski podržane.


Prijave se vrše pojedinačno ili u grupama (maksimum 3 djevojke ili žene po grupi), a neophodno je popuniti prijavni obrazac do 24. februara na narednom linku: https://bit.ly/3k5E0Hf.


Učešće u treningu je besplatno i organizator pokriva sve troškove prevoza, smještaja i hrane.

Za više informacija o treningu i mogućnostima učešća možete nam se obratiti mejlom na andrija.nikolic@prona.org ili putem telefona na +382 67 506 905.


Trodnevna obuka se realizuje u okviru projekta ''Žene preduzetnice u nauci'', a finansira ga Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori kroz Program malih grantova Demokratske komisije koji između ostalog ima za cilj da podrži rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u političkoj i ekonomskoj sferi.