Najava: Besplatna akademija programiranja za mlade - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Najava: Besplatna akademija programiranja za mlade

17.02.2023

Prijavi se za četvoromjesečnu profesionalnu obuku u oblasti programiranja, a ono što će te dodatno motivisati je potencijalni radni angažman nakon završenog programa u jednoj od partnerskih kompanija. 


Prodigy Zone akademiju vode stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u razvoju veb i mobilnih aplikacija. Mentori će raditi sa odabranim brojem kandidata koji žele da izgrade uspješnu karijeru u oblasti softverskog razvoja. Predvanja će se održavati u Podgorici dva puta sedmično u trajanju od 90 minuta.


Ukoliko želiš da se usavršiš i steknešdodatna znanja i vještine od iskusnih profesionalaca iz svoje oblasti, pravac na sajt https://prodigy.zone/ i prijavi se.


Napomena: Prijave su otvorene do 1. marta a broj mjesta je ograničen.


Želimo ti sreću i da baš ti budeš polaznik/ca ove akademije! :)