Lansirana EYCA mobilna aplikacija - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Lansirana EYCA mobilna aplikacija

08.02.2024

Da li ste znali da sad do svoje EYCA digitalne kartice možete stići na mnogo lakši i brži način, u potpunosti online putem, bez potrebe za podizanjem fizičke kartice? 


U skladu sa ciljevima u domenu digitalizacije iz Strateškog plana za razvoj EYCA kartice od 2022-2024. godine, naš projektni tim fokusirao se na unapređenje mobilne aplikacije i dostupnosti digitalne kartice. 


EYCA mobilna aplikacija pod imenom EYCA Montenegro (dostupna na iOS i Android platformi), osmišljena je tako da korisnicima olakša pristup i pregled svih pogodnosti, te im omogući da nesmetano uživaju u više od 250 benefita koje EYCA kartica nudi.


Ukoliko želite da obnovite karticu koja je istekla ili izvadite novu, pratite sljedeće korake:


  1. Popunite Prijavu za Karticu


Na linku omladinskakartica.me popunite prijavu za preuzimanje kartice. Nakon uspješnog popunjavanja na ekranu će Vam se pojaviti serijski broj vaše EYCA kartice, a isti broj stići će vam i na mejl adresu.


  1. Preuzmite EYCA Montenegro aplikaciju


Preuzmite EYCA Montenegro aplikaciju sa Google Play-a (Android) ili Apple Store-a (iOS) na svom telefonu.


  1. Kreirajte nalog na aplikaciji


Za kreiranje naloga biće neophodno da popunite sljedeća polja: 

  • Mejl adresa - koju ste koristili pri prijavi za karticu;

  • Serijski broj kartice - koji ste dobili putem mejla;

  • Broj telefona;

  • Lozinka - koju vi kreirate; 


  1. Verifikujte nalog


Nakon uspješnog kreiranja naloga, provjerite svoju mejl adresu. U mejlu koji ćete dobiti, klikom na dugme “Potvrdite email adresu” verifikujte svoj nalog.


  1. Prijavite se na aplikaciju


Vratite se na EYCA Montenegro aplikaciju i prijavite se koristeći mejl adresu i lozinku koju ste prethodno postavili.


Ukoliko već imate validnu fizičku karticu, potrebno je da preskočite prvi korak i na mobilnu aplikaciju se registrujte koristeći serijski broj sa vaše kartice.


Nakon toga, vaša EYCA kartica je spremna za korišćenje! 


Detaljno uputstvo, kao i često postavljena pitanja, možete pronaći na linku.


Ukoliko imate problema sa registracijom profila na EYCA Montenegro aplikaciju, molimo vas da nas kontaktirate na 067 018 959 ili kroz slanje mejla na info@omladinskakartica.me.


Projekat Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori realizuje NVO Centar za omladinsku edukaciju uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih.