Lansirana EYCA mobilna aplikacija - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Lansirana EYCA mobilna aplikacija

24.12.2021

Kompanija doMEn i projektni tim EYCA programa, lansirali su EYCA mobilnu aplikaciju koja mladima u Crnoj Gori pruža mogućnost da sve benefite EYCA kartice koriste kroz digitalnu aplikaciju i olakšano nastave ostvarivati povoljnosti koje im kartica nudi u Crnoj Gori i širom Evrope.


Aplikacija je dostupna za preuzimanje za Android i iOS operativne sisteme, a neophodno je da se korisnik registruje i verifikuje svoju karticu klikom na mil koji će mu biti poslat od strane EYCA servera.


Linkovi za preuzimanje:


Android

Apple


Napomena: Brucoši Univerziteta Crne Gore i Univerziteta Donja Gorica (generacija 2021/2022) koji su dobili posebno dizajnirane EYCA kartice registruju svoj profil na aplikaciji sa akademskim mailom, a svi ostali korisnici (uključujući i brucoše Univerziteta Mediteran) to mogu uraditi sa mailom koji su ostavili pri naručivanju EYCA kartice.


Napomena za UCG brucoše: Ukoliko do sada niste aktivirali svoj akademski mail, to možete uraditi klikom na https://aktivirajnalog.edu.ucg.ac.me , a nakon dobijenih podataka (korisničko ime i lozinka) svom mailu možete pristupiti na linku https://mail.edu.ucg.ac.me .


Povodom partnerstva sa Evropskom omladinskom karticom, Predrag Lešić, izvršni direktor kompanije doMen, izjavio je: “Izuzetno nam je drago što nakon serijala edukativnih predavanja koja su cilj imala da mladima približe važne teme poput toga šta predstavlja lično brendiranje u onlajn svijetu i mogućnosti koje nam digitalizacija nudi, nastavljamo dalje saradnju sa Evropskom omladinskom karticom. EYCA aplikacija kao produkt našeg partnerstva predstavlja tehnološki iskorak koji će omogućiti ne samo olakšano korištenje kartica, već i modernizaciju projekta i praćenje trendova koji su aktivni i poznati u okviru EYCA mreže. Nastojaćemo da na ovaj način pružimo podršku u digitalizaciji servisa čije benefite koristi veliki broj mladih u Crnoj Gori, i učinimo taj servis još dostupnijim.”


Cilj EYCA aplikacije jeste da mladima omogući da koriste sve benefite EYCA kartice i kroz mobilnu aplikaciju koju uvijek imaju sa sobom i da sa njom ostvaruju popuste u Crnoj Gori. Svaki korisnik EYCA kartice može da napravi svoj nalog na aplikaciji putem koje ima pregled ne samo dostupnih popusta, već i opciju dobijanja obavještenja o novim popustima koje može ostvariti u Crnoj Gori. Osim toga, korisnik aplikacije može vidjeti i status kartice (do kad je validna), ali i poručiti novu.


Jugoslav Radović, izvršni direktor NVO “Centar za omladinsku edukaciju” izjavio je: "Ponosni smo na dosadašnju saradnju sa kompanijom doMEn koja nam je omogućila da korisnicima ponudimo i digitalnu verziju EYCA kartice. Posebna vrijednost ove inicijative je to što je imamo razvijenu za dva najpopularnija mobilna operativna sistema - Android i iOS. Činjenica da je ovaj društveno odgovorni program do sada okupio više od 20.000 mladih ljudi, motiviše nas da i u narednom periodu kreiramo nove benefite i dodatno unapređujemo položaj omladinaca u Crnoj Gori. Zahvaljujem se našim partnerima i prijateljima, koji su marljivo radili na ovom razvoju prethodnih par mjeseci, kako bismo danas korisnicima uručili ovaj digitalni "novogodišnji poklon".”


Saradnjom kompanije doMEn i NVO “Centar za omladinsku edukaciju” na EYCA programu, zajedničkim snagama pomaže se zajednici, na polju digitalizacije, novih tehnologija i uključivanja mladih u digitalni svijet.  Za više informacija o ovim i drugim prilikama koje kompanija doMEn pruža u oblasti nauke i tehnologije, mladi se pozivaju da prate edukativni portal www.stemedukacija.me, kao i društvene mreže Facebook i Instagram.


Ukoliko imate problema sa registracijom profila na EYCA App molimo vas da nas kontaktirate na 067 018 959 ili kroz slanje maila na [email protected] 


Sve informacije o korišćenju EYCA mobilne aplikacije se mogu pronaći na linku.


Projekat Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori realizuje NVO "Centar za omladinsku edukaciju" uz podršku i pokroviteljstvo Uprave za sport i mlade i Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.