EYCA kartica na Univerzitetu Donja Gorica - Eyca

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

EYCA kartica na Univerzitetu Donja Gorica

11.03.2021

Zadovoljstvo nam je da saopštimo novu saradnju na studentskom polju, ovog puta sa Univerzitetom Donja Gorica, koja će omogućiti da svi brucoši od septembra 2021. godine svoju ID karticu, koriste i kao EYCA katicu.


Posebno kobrendirano izdanje EYCA kartice ćemo predstaviti u aprilu tekuće godine, u skladu sa aktuelnim epidimiološkim mjerama.


Nadamo se da ćemo u narednom periodu imati priliku da svim studentima u Crnoj Gori na sličan način ponudimo EYCA karticu, već od prvog dana njihovog studiranja.


Želimo da se zahvalimo rukovodstvu Univerziteta Donja Gorica na povjerenju i razumijevanju i sigurni smo da je ovo samo početak jedne uspješne saradnje, koja za cilj ima kreiranje novih vrijednosti i benefita za sve studente.