Dvodnevne radionice na temu “Digitalna era i tvoja karijera” - Eyca

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Dvodnevne radionice na temu “Digitalna era i tvoja karijera”

23.04.2021

U ponedeljak i utorak (25-26. april) biće organizovana dvodnevna obuka na temu “Digitalna era i tvoja karijera”, u okviru koje će svoje iskustvo u radu i dosadašnje prakse predstaviti Bojana Perović, profesionalna regruterka i izvršna direktorica kompanije "Minuta do posla". Radionice će se održati u trajanju od sat i po vremena sa početkom od 18h na Fakultetu političkih nauka.


Link za prijavu:  https://forms.gle/gkd6cjUtf472jG736

Aktivnost se realizuje u sklopu projekta "Osnaživanje mladih za savremeno poslovanje", koji se implementira u partnerstvu NVO Centar za omladinsku edukaciju, NVO CAZAS i Studentskog parlamenta UCG, a sredstva za njegovu realizaciju su obezbijeđena kroz Javni konkurs Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta za 2020. godinu pod nazivom "Znanje kroz cjeloživotno obrazovanje".


Radionice su besplatne i namijenjene studentima, a maksimalni broj učesnika, u skladu sa aktuelnim epidimioološkim mjerama je 25. Po završetku dvodnevnog programa, svaki učesnik/ca će dobiti potvrde o učešću.


Napomena: Svim učesnicima će biti obezbijeđene zaštitne maske, kao i preporučena distanca od dva metra.


Očekujemo vas da zajedno usavršimo vještine potrebne za što kvalitetniji nastup na tržištu rada!