doMEn.me novi partner EYCA programa - Eyca

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

doMEn.me novi partner EYCA programa

09.02.2021

Prepoznavajući potrebe mladih ljudi u Crnoj Gori, zadovoljstvo nam je da predstavimo našeg partnera iz oblasti informacionih tehnologija, renomiranu kompaniju - doMEn.me.

Uvažavajući značaj digitalne transformcije u kojoj se naše društvo nalazi u cjelini, u narednom periodu ćemo omogućiti set edukativnih predavanja za mlade ljude širom Crne Gore, sa akcentom na #DigitalYouthWork.

Zahvaljujemo se ovim putem kompaniji doMEn.me na čelu sa gdinom Lešićem, koji su prepoznali značaj društveno odgovornog programa kakav je Evropska omladinska kartica u Crnoj Gori.

U Crnoj Gori se do sada distribuiralo više od 10.000 kartica ka mladim ljudima, u okviru EYCA programa, koji realizuju Uprava za sport i mlade i NVO Centar za omladinsku edukaciju.