CIM FORUM: Snižene kotizacije za sve studente - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

CIM FORUM: Snižene kotizacije za sve studente

08.05.2023

Ukoliko želiš da stekneš nova znanja i vještine, želiš da se umrežavaš sa ljudima iz zemlje i regiona i da pratiš najnovije trendove iz oblasti kreativnih, medijskih, marketing i ostalih komplementarnih industrija iz Crne Gore i regiona, CIM FORUM je događaj koji ne smiješ da propustiš! :)


Predstavljamo ti INDEX CORNER, jedan od noviteta na CIM Forumu i sadržaj koji su kreirali za studente, odnosno mlade ljude koji će uskoro zakoračiti u profesionalne vode. Ove godine, na INDEX CORNERU dostupna su tri fantastična masterclass-a koje vode najbolji među najboljima.

Predavač Jana Savić Rastovac iz I&F McCANN Grupe, koja važi za jednu od najpriznatijih kreativnih direktorki ovog dijela Evrope, te Ivica Tatar, suosnivač i strateški lider kompanije LOGATE koji je svojim znanjem i sposobnošću izdigao svoj brend sa malog lokalnog tržišta do globalne relevantnosti.


Čuvena arhitektica Marija Novaković iz Studia Enforma koja je projektovala više individualnih stambenih, poslovnih i javnih projekata objekata, kao i turističkih naselja sa pratećim sadržajima, Slobodan Radovanović, KOTO doo Beograd, izvršni direktor sektora za konzervaciju i restauraciju, Anja Todorović, KOTO dsd Podgorica kao arhitekta, dobitnica nagrade za najboljeg studenta na Arhitektonskom fakultetu 2013. godine. Tokom svoje profesionalne karijere učestvovala je na projektu rekonstrukcije Zgrade zatvora u starom gradu Kotoru i konzervatorsko restauratorskim radovima na tvrđavi Fort Mamula.


Pozivamo sve zainteresovane studente da budu dio ovog događaja u Kotoru, 27. maja u Hotelu „Cattaro“ od 10:00 do 13:00h na CIM Forumu 2023 i upoznaju neka od najvećih imena iz svijeta biznisa, kreativnih industrija i medija. Vidimo se na CIM-u.


Poseban segment čine predavanja posebno namijenjena vama - studentima, a sve to u saradnji sa lokalnim emiterom Radio Kotorom. Koje će se teme obrađivati, šta ćete sve naučiti i detaljnu agendu programa možete pronaći na narednom linku: https://www.mediaforum.me/agenda.


Kako da dobijete promo cijene kotizacija? 


Posjetite naredni link i kupite karte: https://www.mediaforum.me/studenska-kotizacija.


Napomena: Prilikom kupovine studentske kotizacije potrebno je priložiti kopiju ili fotografiju studentskog index-a, a mogu ih kupiti osobe do 26 godina starosti. Prilikom preuzimanja karata  na Info pultu CIM Foruma u Kotoru, potrebno je pokazati index i moguče ih je preuzeti od četvrtka, 25.05.2023, od 9:00h.


Generalni pokrovitelji CIM Foruma su: Opština Kotor, Turistička organizacija Kotor, Investiciono-razvojni fond Crne Gore i Centar za kulturu Kotor. Oficijelna banka: NLB Banka, Oficijelna kartica: Visa card, Partner za gušt: Idea