Back to school uz EYCA karticu :) - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Back to school uz EYCA karticu :)

31.08.2023

Nadamo se da će EYCA kartica postati vaša rutina i sinonim za dobru uštedu, a za sjajnu školsku godinu pripremili smo za vas predloge koje biste mogli svakodnevno koristiti, a sugerišemo da istražite i dostupne popuste koje možete lako pronaći na našem sajtu (https://www.omladinskakartica.me/kartica).


“Srednjoškolci koji koriste svoje kartice obično uštede između 100 i 200 eura svake godine. Dešava se da, u nekim slučajevima, imaju uštede i veće od 200 eura. Karticu koriste u svim djelatnostima, čiji se spisak može pronaći na našem veb sajtu”, poručuju iz Evropske omladinske kartice.


Prvo što većini padne na pamet kada pomislimo na svakodnevne školske obaveze jeste školski pribor. U narednom tekstu ćete pronaći spisak knjižara, đe možete kupiti neophodan materijal za školu, a potom i ostvariti značajne uštede:


Gradska i Kosmos knjižara – Popust u iznosu od 10% na kupovinu knjiga
Narodna knjiga – Popust u iznosu od 10% na kompletan asortiman
Merkator knjižara – Popust u iznosu od 10% na kompletan asortiman
Jolly knjižara – Popust u iznosu od 10% na kompletan asortiman
Tagor knjižara - Popust u iznosu od 10% na kompletan asortiman
Papylon knjižara – Popust u iznosu od 10% na školski pribor
Obodsko slovo – 10% na kupovinu knjiga i probora, 20% na kupovinu izdanja Obodskog slova


Predlažemo da, ukoliko ste iz Podgorice, knjige kopirajte u Copy Caffe Gemelli-u jer ćete uštedjeti 20% na štampu velikih formata i štampe u boji.


Često se javlja i potreba za novim mobilnim telefonom, računarom i računarskim periferijama. U nastavku pogledajte u kojim radnjama IT opreme možete ostvariti značajne uštede:


Tehnoplus i Bla Bla shop – Popust u iznosu od 18% na kupovinu robe po maloprodajnim cijenama
Mi Store – Popust u iznosu od 5% na telefone i televizore; 10% na ostali asortiman
iCentar – Popust u iznosu od 3-15%
Mobilelland – Popust u rasponu od 3 do 20% (mobilni talefoni, računari, punjači, baterije...)
Kernel – Popust u iznosu od 3-15%
Datika – Popust u iznosu od 3-10%


Kada ste kupili školski materijal i neophodnu tehnologiju, poželjno je da pogledate koje su tu stvari neophodne da kupite od garderobe i obuće. I ovdje možete ostvariti popuste, a mi vam dajemo neke predloge za uštedu:


Sport Vision, Sport Relaity i Buzz – Popust u iznosu od 5% na novu kolekciju i dodatni popust u iznosu od 5% na već sniženu kolekciju
Paradiso i Antony Morato – Popust u iznosu od 10% na već sniženu kolekciju
Firma – Popust u iznosu od 10% na kompletan asortiman
Happening – Popust u iznosu od 10% na kompletan asortiman
Obuća Minja, Avangardia i Butic Chic- Popust u iznosu od 10% na kompletan asortiman


Početak školske godine je i pravo vrijeme da možda upišešete i neki kurs, a uz to i da dodatno uštedite u sledećim edukativnim centrima:


Double L – Popust u iznosu od 20% na kurseve stranih jezika
Educo Centar – Popust u iznosu od 10% na pohađanje kurseva stranih jezika
Malac Genijalac – Popust u iznosu od 20% na kurseve Super UM i Pobjedničko učenje


Ne zaboravite da u izlazak ponesete svoju #EYCA karticu i ostvarite popust na svojim omiljenim mjestima:


Hard Rock caffe - Popust u iznosu od 5% na konzumaciju hrane i bezalkoholnih pića
CKZ Ribnica - Popust u iznosu od 10% na konzumaciju hrane i pića
Home of Gyros – Popust u iznosu od 10% na konzumaciju hrane i pića
Senfy Hot Dogs – Popust u iznosu od 10% na konzumaciju hrane i pića


Pozivamo te da iskoristiš popuste od 30 do 50% u Gradskom pozorištu, Crnogorskom Narodnom pozorištu i Zetskom domu, a ukoliko želiš da odgledaš neki dobar film Cineplexx Crne Gore uz jeftiniju kartu je pravo mjesto za tebe. Ujedno, uz karticu možeš da uštediš i do 50% na Željeznički prevoz u Crnoj Gori.


Sa velikim zadovoljstvom preporučujemo sjajne paketa osiguranja, koje pruža Lovćen osiguranje i popust od 10% koji ostvarujete sa EYCA karticom.


Novi prijatelj EYCA porodice su i BENU apoteke, gdje sa EYCA karticom ostvarujete popust od 5-10% u njihovim apotekarskim radnjama širom Crne Gore.


Ukoliko želite samostalno da raspolažete svojim novcem, predlažemo da posjetite najbližu NLB poslovnicu i naručite svoju Frendi karticu. Istu možete naručiti na našem sajtu, kao i na sajtu NLB banke. NLB I EYCA Frendi debitna kartica izdaje se u okviru Prvog i Studentskog paketa. Naknada za izdavanje kartice je 1,50 EUR, dok su Prvi i Studentski paket uz Frendi karticu besplatni. Kartica će vam omogućiti da uživate u svim popustima kod NLB partnera, kao i besplatno održavanje računa i podizanja novca sa bankomata.


Kako biste bili u toku sa svim novostima i povoljnostima, pozivamo vas da instalirate EYCA Montenegro mobilnu aplikaciju i svoje benefite koristite digitalno. Aplikacija, koju trenutno koristi više od 7.500 korisnika, dostupna je za preuzimanje na Android i iOS operativnim sistemima, a neophodno je da se registrujete i verifikujete svoju karticu klikom na mil koji će vam biti poslat od strane EYCA servera.


Implementacija ovog društveno-odgovornog programa u Crnoj Gori u partnerstvu Ministarstva sporta i mladih i NVO "Centar za omladinsku edukaciju" doprinosi jačanju mobilnosti mladih, njihovoj neformalnoj edukaciji, boljoj informisanosti, umrežavanju sa vršnjacima na lokalnom, nacionalnom i evropskom nivou, kao i smanjenju nezaposlenosti mladih u našoj zemlji.


Neka EYCA kartica postane vaša svakodnevna rutina i sinonim za štednju! :)