Fizio centar Endorfin - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Fizio centar Endorfin

Fizio centar Endorfin

Ul. Đoka Miraševića br. 88
Podgorica
endorfinpodgorica@gmail.com
069 183 272

15%

Popust na određene usluge (vidi napomenu).
Fizio centar Endorfin
Fizio centar Endorfin
Ul. Đoka Miraševića br. 88
Podgorica
endorfinpodgorica@gmail.com
069 183 272
Prije korišćenja popusta, neophodno je na prodajnom mjestu pokazati EYCA karticu ili EYCA mobilnu aplikaciju sa istaknutom fotografijom i upisanim podacima. Besplatan pregled ukoliko je neophodna određena terapija; Popust na sve terapije u iznosu od 15% u Bloku V, u fizio centru u Zagoriču i popust na robotiku za skoliozu i robotiku za nepokretne.
Lokacije na kojima možeš iskoristiti benefite
Pogledaj ostale popuste iz kategorije "Zdravlje & ljepota"