U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice.
Uz to, ovom prijavom je korisnik svojevoljno dao pravo NVO "Centar za omladinsku edukaciju" da koristi lične podatke u svrhu informisanja korisnika o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i komunikaciju sa korisnicima u cilju unaprijeđenja usluge.
Liješnje bb, Podgorica
ledo@ledo.co.me
Call centar: 020 404 700
DODAJ TVOJ CV
LEDO

Ledo Podgorica je dio 50 godina duge tradicije proizvodnje i prometa smrznute hrane. Obogaćujući svoj asortiman Ledo i Frikom proizvodima, Ledo Podgorica se može pohvaliti epitetom najvećeg distributera smrznute hrane i sladoleda u Crnoj Gori.

Širok asortiman Ledo i Frikom proizvoda – sladoled, smrznuto voće i povrće, smrznuta riba, tijesta, gotova jela i meso kontinuirano se nadopunjuju novim inovativnim proizvodima koji odgovaraju visokim zahtjevima naših potrošača. Prepoznatljiv, uvijek omiljen i vrlo popularan, Ledo osvaja svojom izvrsnom ponudom različitih proizvoda, vrhunskom kvalitetom i modernim izgledom.

Originalan kvalitet naših proizvoda smo izgradili primjenom vrhunskih umijeća i dugogodišnjih iskustava naših zaposlenih, te primjerenim njegovanjem kulture kvaliteta. Tokom 50 godina postojanja Ledo imena razvijena je široka paleta kvalitetnih smrznutih proizvoda, što je od velikog značaja za naše potrošače kao i za nastup na tržištu.

Ledo neprestano radi na uvođenju modernih tehnologija i usavršavanju proizvodnih procesa te konstantno zadržava najviše moguće standarde na području distribucije i kvalitete.

Uz konstantno zadržavanje vrhunskog nivoa kvaliteta proizvoda, Ledo vodi računa i o društveno odgovornom poslovanju te kontinuirano brine o prirodi i životnoj sredini. Zaštita životne sredine jedan je od strateških ciljeva u poslovanju Leda, jer je briga o okruženju važna za nadolazeće generacije i buduće ljubitelje Ledo proizvoda. Osiguravajući ukusne i zdrave smrznute proizvode, Ledo ujedno aktivno zagovara zdrav život i pravilnu prehranu.

OSTALI PARTNERI