U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice.
Uz to, ovom prijavom je korisnik svojevoljno dao pravo NVO "Centar za omladinsku edukaciju" da koristi lične podatke u svrhu informisanja korisnika o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i komunikaciju sa korisnicima u cilju unaprijeđenja usluge.
Ul. Moskovska br. 29, Podgorica
info@t-com.me
Call centar: 1500
DODAJ TVOJ CV
CRNOGORSKI TELEKOM

Crnogorski Telekom je najveći telekomunikacioni operator u Crnoj Gori koji pruža kompletan portfolio telekomunikacionih usluga fiksne i mobilne telefonije (usluge govornih servisa, poruke, internet, TV, iznajmljene linije, usluge prenosa podataka i ICT rješenja).

Crnogorski Telekom se ponosi time što je dio djelatnosti koja istinski transformiše i uobličava svijet - telekomunikacije mijenjaju navike ljudi i njihov životni tempo. Kao tehnološki lider, Telekom pomaže rast i razvoj crnogorske privrede i povećava kvalitet života građana Crne Gore kroz inovativne i sigurne tehnologije, nudeći proizvode i usluge koje odgovaraju novom, digitalnom stilu života.

Osmišljavajući svoje poslovanje tako da odgovara zahtjevima svijeta koji se mijenja, stavljajući uvijek u prvi plan svoje korisnike, Telekom je tokom svih ovih godina uspio da sačuva ulogu tržišnog lidera u zemlji.

Dio je Dojče Telekom grupe od 2005. godine, koja je prisutna u više od 50 zemalja i broji 168 miliona korisnika mobilne, 28 miliona korisnika fiksne i 19 miliona broadband korisnika, sa godišnjim prihodima od blizu 75 milijardi EUR. Biti dio DT grupe znači da ste dio jedne od vodećih svjetskih telekomunikacionih kompanija.

Telekom je dobitnik brojnih priznanja i nagrada koje svjedoče o velikom uspjehu kompanije u različitim oblastima, od kvaliteta mreže i doprinosa razvoju telekomunikacionih usluga, do društveno odgovornog poslovanja i brige za zaposlene.

Besplatno aktiviraj dobijenu T-com prepaid karticu u poslovnicima širom Crne Gore i sa EYCA karticom, iskoristi popuste u iznosu od 40% (važi samo za nove korisnike koji poslovnicu posjete sa EYCA karticom) na korišćenje Max postpaid i Mobilni internet Libero plus paketa.

OSTALI PARTNERI