U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
10.08.2020.
Proslava Međunarodnog dana mladih

 

Opština Kotor, NVO Koltrina i NVO Centar za omladinsku edukaciju, u saradnji sa NVO CAZAS organizuju proslavu Međunarodnog dana mladih 12. avgusta u crkvi Sv. Pavla, sa početkom u 12:30h.

 


Na početku događaja, prisutnima će se obratiti Marina Dulović, Sekretarka Sekretarijata za kulturu, sport i društvenu djelatnosti, nakon čega će Nataša Risteljić, predsjednica NVO Koltrina predstaviti projekat “Map of Cultural Rutes”, u okviru kojeg su realizovane radionice za mlade i omogućena EYCA kartica za sve mlade Kotorane.

 

Radionicu “Dan mladih - dan budućnosti” će voditi Sanja Šišović, programska direktorka u NVO CAZAS, koja će kroz interaktivnu komunikaciju sa mladima pričati o značaju mentalnog i reproduktivnog zdravlja, a podijeliće i svoje iskustvo iz dosadašnjeg rada na različitim projektima slične tematike.

 

Inernacionalnu notu događaja donosi i uključenje Alexandre Sipos, omladinske radnice i predstavnice EYCA Youth Panel-a iz Mađarske, koja će podijeliti svoj rad na ovom polju sa prisutnima putem video linka.

 

Događaj će obilježiti i prezentacija aplikacije sa samoprocjenu rizika, koju će predstaviti Slađana Ognjanović i Jelena Rakčević, projektne asistenkinje u NVO CAZAS.

 

Napominjemo da je nošenje zaštitnih maski obavezno za sve učesnike i posjetioce događaja, a maksimalan broj učesnika u zatvorenom prostoru je 20, sa poštovanjm distance od 2 metra.