U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
18.05.2020.
Profesor Bjelica: Univerzitet Crne Gore spremno dočekuje predstojeće ispitne rokove i prijem brucoša

 

 

 

Univerzitet Crne Gore je i u najtežim vremenima koja su, vjerujem, ostala za nama zbog izolacije, uspio da odgovori izazovima novonastale situacije izazvane pandemijom virusa COVID 19, kazao je predsjednik Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore prof. dr Duško Bjelica.

Nastava je, u mjeri mogućeg, održana na svim univerzitetskim jedinicama uz visok stepen posvećenosti i studenata i nastavnog kadra. Na većini naših fakulteta polaganje predispitnih radnji, putem najsavremenijih digitalnih mogućnosti koje su raspoložive, je u toku ili već okončano, kazao je on.

Naredne nedjelje ćemo početi i sa zasijedanjem najvažnijih organa, održavanjem redovnih sjednica Univerziteta Crne Gore, kada su u pitanju strukovna vijeća, Senat i Upravni odbor. Takođe bih istakao da su ovi organi i do sada elektronski zasijedali, ukupno 12 puta, za vrijeme najstrožijih mjera NKT, ističe profesor Bjelica.

U fokusu naše pažnje su poslednje pripreme za predstojeća polaganja ispita na svim fakultetima kao i predstojećih upisa novih studenata na Univerzitet Crne Gore. Ubijeđen sam da ćemo na najbolji mogući način dočekati brucoše Univerziteta Crne Gore.

Narednih nedjelja i mjeseci, Univerzitet Crne Gore će posvećeno voditi računa o početku novih master studija sa posebnim senzibilitetom, imajući u vidu da zadovoljan student bude u središtu pažnje prilikom donošenja svih odluka i u tijesnoj saradnji sa Studentskim parlamentom UCG i Vladom Crne Gore kao svojim osnivačem, zaključuje predsjednik UOUCG.

 

Izvor slike: Univerzitet Crne Gore