U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
16.03.2020.
Obustavljena distribucija EYCA kartica u Crnoj Gori

Poštovani korisnici EYCA kartica i oni koji ćete to uskoro biti,

obavještavamo vas da u dogovoru sa Ministarstvom sporta i mladih, shodno preporuci Instituta za javno zdravlje Crne Gore, obustavljamo dalju distribuciju EYCA kartica u svim gradovima (Podgorica, Tivat, Herceg Novi), usljed proglašene pandemije izazvane #covid19 virusom.

Molimo vas da ostanete kod kuće, vrijeme provodite sa vašim najdražima, a da zajednički pokažemo odgovornost i pobijedimo u ovoj borbi!

Projektni tim će narednih 14 dana raditi od kuće, a vama smo dostupni putem Facebook i Instagram platforme, kao i putem Live chat opcije na veb sajtu.

#domorebemore #eyca #covid19 #ostanidoma