U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
20.09.2018.
Prilika za mlade: Obuka u Italiji

NVO Mladiinfo Montenegro objavljuje poziv za učešće na obuci u Italiji.

Oblast:

edukacija

Opis:

Organizacija Jump In sa sjedištem u Pođardiju, Italija organizuje obuku za mlade ljude uzrasta od 18 do 25 godina. Obuci će između ostalog prisustvovati i mladi iz Španije, Grčke, Slovačke i Poljske. Cilj obuke je da omogući mladima da se upoznaju sa prilikama za obrazovanje koje nije na zavidnom nivou kako u Crnoj Gori, tako i u pomenutim zemljama učesnicama i da se upoznaju sa evropskim zemljama s obzirom na to da učesnici iz nabrojanih zemalja imaju ograničene materijalne mogućnosti za putovanja. Ono što je važno napomenuti je da obuka traje od trećeg do desetog oktobra 2018. godine.

Uslovi:

Kandidati moraju imati minimum 18 godina i maksimum 25 godina.

Rok za prijavu:

22. septembar 2018. godine.

Način prijave:

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti na sljedeću mejl adresu: kontakt@mladiinfo.me.

Izvor: Mladiinfo.me