U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
21.10.2019.
Obilježen 1. rođendan EYCA kartice u Crnoj Gori!

U ponedeljak, 21. oktobra, obilježena je proslava 1. rođendana EYCA kartice u Crnoj Gori, u organizaciji Ministarstva sporta i mladih i NVO "Centar za omladinsku edukaciju".

Ministar Nikola Janović je u govoru saopštio i dosadašnje zajedničke rezultate: „Za samo godinu dana, u saradnji sa našim partnerima na nacionalnom i lokalnom nivou, uspjeli smo da distribuiramo blizu 5.000 besplatnih kartica mladima širom Crne Gore koji su na taj način postali korisnici benefita i popusta koje nudi kartica u 37 evropskih država“, naglasio je Janović.

Događaju je prisustvovalo preko 150 zvanica - Premijer Vlade Crne Gore, Duško Marković, predstavnici diplomatskog kora, domaćih i međunarodnih institucija, predstavnici lokalnih samouprava i privrednih subjekata, te predstavnici omladinskih organizacija u Crnoj Gori.

Prisutnima se obratio i izvršni direktor EYCA organizacije Manel Sanchez, koji je bliže pojasnio ulogu EYCA kartice kao alata koji mladima omogućava mobilnost, brži protok informacija, te prilika za dodatnu neformalnu edukaciju.

NVO "Centar za omladinsku edukaciju", uz generalno pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih, već godinu dana implementira međunarodni projekat u Crnoj Gori, koji je do sada okupio preko 5.000 mladih koji koriste EYCA karticu i na dnevnom nivou uživaju sve benefite.