U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
12.10.2019.
Studentski piknik u Podgorici!

Studentski kulturni centar organizuje prvi studentski piknik u Podgorici! :)

U utorak, 15. oktobra biće organziovan kulturno-muzički program, u prelijepom ambijentu Univerzitetskog parka (ispred zgrade Arhitektonskog fakulteta).

Program:

13:00 - Početak događaja

13:30 - Gudački kvartet "The Gents"

15:30 - Jazz sastav

17:30 - Crvemo i crno

U periodu 13-15h vas očekuju besplatna kafa i pivo (konzumiranje alkohola će biti dozvoljeno samo punoljetnim posjetiocima!), kao i interesantni pokloni :)

Zahvaljujemo se predstavnicima Studentskog kulturnog centra na povjerenju da tog dana, da mladima na info pultu predstavimo i Evropsku omladinsku karticu (EYCA).

Vidimo se u utorak!