U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
20.09.2019.
Organizovano druženje sa mladima u opštini Berane

U petak, 20. septembra organizovano je druženje sa mladima iz Opštine Berane, kojima je prezentovan rad NVO "Centar za omladinsku edukaciju", kao i projekti koje implementiramo.

Fokus je bio na dijalogu u oblasti omladinskog aktivizma, preduzetništva i volonterizma, a mladima je predstavljena i Evropska omladinska kartica (EYCA), kao jedan od najpopularnijih projekata među mladima u Crnoj Gori.

Zbog velikog interesovanja učesnika, sama aktivnost nije održana u Omladinskom klubu, već u velikoj sali Opštine Berane, te se ovim putem zahvaljujemo i predstavnicima lokalne samouprave na brzoj reakciji i ustupanju prostora.

Posebnu zahvalnost dugujemo partnerskoj organizaciji - Omladinski klub Berane, koje je logistički pomoglo organizaciju ove aktivnosti.

Trening se organizuje u okviru programa “De Facto Razvoj”: Podrška rastu manjih OGD, koji realizuje Fond za aktivno građanstvo (FAKT), uz podršku Evropske unije, kroz IPA program za razvoj civilnog društva (Civil Facillity Montenegro Programme 2016), kao i kofinansiranje Ministarstva javne uprave.