U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
06.09.2019.
Evropska omladinska kartica dio omladinske politike opštine Herceg Novi

U petak, 6. septembra, NVO "Centar za omladinsku edukaciju" je predstavio projekat "Evropska omladinska kartica" mladim Novljanima, u cilju upoznavanja srednjoškolaca i studenata sa benefitima koji su im omogućeni.

Press konferenciji su prisustvovali srednjoškolci i studenti, a uvodnim govorima su se mladima obratili predsjednik opštine Herceg Novi, Stevan Katić i sekretarka Sekretarijata za kulturu i obrazovanje, Ana Zambelić Pištalo.

Posle uvodnih riječi, Jugoslav Radović iz NVO "Centar za omladinsku edukaciju" je mladima predstavio rad projekta, njegove benefite kao i potencijal koji mladi treba da iskoriste u budućnosti.

Za prvih 10 mjeseci rada, zadovoljno konstatujemo preko 130 potpisanih ugovora za popuste u Crnoj Gori, kao i 70 000 popusta u Evropi, koji su na raspolaganju mladima u budućnosti.

U susret očeivanjima mladih širom Crne Gore, projektni tim NVO "Centar za omladinsku edukaciju" će u narednom periodu inicirati sastanke i saradnje sa ostalim zainteresovanim opštinama. Zadovoljstvo nam je istaći da pored sjajnog početka saradnje sa Opštinom Tivat, koja je pokrenuta 4. aprila tekuće godine, imamo priliku da predstavimo i saradnju sa drugom lokalnom samopravom koja je prepoznala benefite projekta - Opštinom Herceg Novi.

Generalni pokrovitelj EYCA projekta je Ministarstvo sporta i mladih, koje će i u budućnosti, u saradnji sa NVO "Centar za omladinsku edukaciju" kreirati sadržaje za mlade, koji će im omogućiti još bolje uslove života u Crnoj Gori.