U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
25.04.2019.
Slikaj i aktiviraj me!

„Promjena okoline na bolje u svakom pogledu“ – ta nas je ideja vodila pri osmišljavanju ove ozbiljne igre.

Ovo su osnovne stvari koje treba da znaš ukoliko želiš da učestvuješ u MAG ozbiljnoj igri i boriš se za titulu "MAG", kao i neke od nagrada koje smo obezbijedili. Igra traje sedam dana u periodu od 6. do 12. maja 2019. godine

Probleme smo podijelili u tri kategorije u okviru kojih se u toku Nedjelje aktivizma možeš boriti za titulu "MAG".

Zeleni MAG #ZeleniMAG - problemi u vezi sa zaštitom životne sredine; možeš da prijaviš npr. bacanje smeća van za to namjenjenih mjesta, uništavanje zelenila i mobilijara (klupe, sprave za sport i igru, kante za smeće i slično) u parkovima, nelegalna sječa šuma, paljenje guma i ostalog materijala, odlaganje šuta gdje mu nije mjesto, svako zagađivanje okoline, ugrožavanje životinja itd.

CrveniMAG #CrveniMAG – problemi u vezi sa saobraćajem; možeš da prijaviš npr. prolazak automobila ili prelazak pješaka kada je crveno na semaforu, nepropisno parkiranje i zauzimanje vozilima trotoara i zelenih površina, nepoštovanje saobraćajnih znakova, opasno ponašanje u saobraćaju, ugrožavanje pješaka/biciklista itd.

Žuti MAG #ZutiMAG - problemi potrošača; prijavljuješ kršenja prava potrošača ako primijetiš da je:istekao rok otisnut na proizvodu, ambalaža oštećena, loša higijena u objektu, jedna cijena istaknuta na rafovima a druga na kasi, dozvoljena kupovina alkohola i duvanskih proizvoda maloljetnicima, dozvoljeno klađenje maloljetnicima itd.

Ukoliko primjetiš da se nešto od navedenog dešava - fotografiši, osvoji poene, riješi problem – osvoji još više poena i učestvuj u igri za titulu "MAG". Dodatni bonus je što će tvoje slike postaći ostale da razmišljaju o sopstvenom ponašanju i o tome šta i oni mogu da urade.

Za detaljnije informacije pogledaj pravila igre!

Projekat realizuje grupa mladih u koordinaciji Građanske alijanse, a uz podršku Ministarstva sporta i mladih.