U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
18.09.2018.
Završen konkurs "Glas mladih" za septembar

Konkurs “GLAS MLADIH” za ovaj mjesec je zatvoren! Veliki broj priča i pjesama na temu “Inspiracija sa druge strane katedre; učitelj/nastavnik/profesor koji me inspiriše” je stigao na našu mejl adresu. 

Uskoro će najbolji radovi biti objavljeni, a vi ćete, kao naši pratioci, imati priliku da odaberete one koji će biti nagrađeni. Nagrade ćemo dodjeljivati u saradnji sa našim partnerima.

Stay tuned!

Izvor: Omladinski centar