U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
06.04.2019.
Saradnjom država Jadransko-jonske inicijative do boljih uslova za mlade

Ministarstvo sporta i mladih, uz podršku Misije OEBS-a u Crnoj Gori, organizovalo je Konferenciju posvećenu jačanju jadransko-jonske saradnje u oblasti omladinske politike. Konferencija je okupila 50 predstavnika država Jadransko-jonske inicijative, međunarodnih i regionalnih organizacija, domaćih institucija i nevladinih organizacija.

Ministar Janović je ocijenio da je crnogorsko predsjedavanje Inicijativom, koja promoviše ekonomski i društveni rast u regionu, kao i evropsku integraciju Zapadnog Balkana, za Crnu Goru od posebne važnosti. “Kroz ostvarivanje bliske saradnje sa državama regiona kao i državama članicama Evropske unije, Crna Gora aktivno učestvuje u definisanju prioriteta koji su od značaja za cijeli jadransko-jonski region. U svim oblastima od zajedničkog interesa na regionalnom nivou, treba istrajno i posvećeno raditi na unapređenju uslova i stvaranju prilika za mlade ljude”- kazao je Janović.

NJ.E ambasadorka Misije OEBS-a u Crnoj Gori, Maryse Daviet istakla je da OEBS prepoznaje značaj rada sa mladima i vrlo važnu ulogu koju oni imaju u izgradnji mirnog i bezbjednog okruženja.

Na Konferenciji su se po prvi put okupili predstavnici nadležni za oblast omladinske politike iz zemalja članica Jadransko-jonske inicijative, sa ciljem intenziviranja saradnje u spomenutoj oblasti. „Crnogorsko predsjedavanje Jadransko-jonskom inicijativom bilo je veoma uspješno i ovim putem želim da Vam čestitam na naporima koje ulažete u razvijanju partnerstava sa svim državama regiona“- kazao je NJ.E ambasador Fabio Pigliapoco.

Janović je zaključio da je upravo ovaj događaj bio prilika za razmatranje ključnih izazova i ostvarenih rezultata, kao i za razmjenu iskustava između država regiona u vezi sa unapređenjem položaja mladih.