U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
06.03.2019.
Projekat Evropske omladinske kartice čini Crnu Goru jednom od najbrže rastućih EYCA zajednica

U pismu upućenom Ministru sporta i mladih, Nikoli Janoviću, koje je stiglo iz Evropske omladinske asocijacije (EYCA) iz Brisela, jasno se ističu komplimenti na rad NVO "Centar za omladinsku edukaciju" i Ministarstva, koji zajedno realizuju projekat Evropske omladinske kartice u Crnoj Gori.

Posebno je istaknut rad sa mladima, firmama koje nude popuste, kao i digitalni marketing u okviru kojeg se prezentuje rad projekta, kao i svi benefiti za mlade.

Koristimo priliku da ovim putem se zahvalimo generalnom pokrovitelju Ministarstvu sporta i mladih, kao i partnerima - crnogorskim društveno odgovornim kompanijama, kao što su Crnogorski Telekom, Societe Generale banka Montenegro, UNIQA osiguranje, INA Crna Gora i Ledo.

Zvanični komplimenti ne bi bili mogući bez podrške naših prijatelja projekta - Studentski parlament UCG, Unije srednjoškolaca CG i Unije mladih preduzetnika CG.

Pismo podrške je samo motiv više da u budućem periodu dodatno kreiramo prilike za mlade i osnažimo naše projektne aktivnosti.