U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
13.01.2021.
EYCA anketa - Želimo da čujemo tvoj glas!

Projektni tim EYCA kartice je osmislio anketu o zadovoljstvu korisnika u dosadašnjem periodu.

Mišljenje svih vas nam je jako važno i nema boljeg pokazatelja da smo na pravom putu od vašeg zadovoljstva prilikama koje Kartica nudi. Zato smo pripremili kratki upitnik u kom možeš ocijeniti dosadašnji razvoj EYCA kartice i podijeliti sa nama koje sve popuste bi volio/la da obezbijedimo u narednom periodu.

Popunjavanje upitnika je potpuno anonimno i neće ti oduzeti puno vremena, a nama će biti od koristi u daljem radu.

Upitnik možeš popuniti klikom na link.

Unaprijed ti se zahvaljujemo na odgovorima i pozivamo te da na linku pogledaš TOP 30 najkorišćenijih povoljnosti EYCA kartice :)