U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
25.11.2020.
Excel Zoom obuka za mlade

Evropska omladinska kartica i Omladinski klub Budva vam spremaju sjajno druženje i dodatnu edukaciju 28. i 29. novembra.

Period pandemije COVID 19 virusa nas je onemogućio da aktivnosti realizujemo uživo, kako smo to i navikli da radimo, pa smo omogućili da putem Zoom platforme organizujemo dvodnevne edukativne radionice na temu "Excel za potrebe mladih".

Spremite vaše računare u subotu i nedelju u 11h, instalirajte Zoom aplikaciju na telefonu ili računaru i pratite našeg drugara Đorđa koji će vam otkriti korisne trikove za bolje planiranje i organizaciju svojih školskih/akademskih obaveza.

Svi koji žele da budu prisutni na obuci moraju popuniti Google upitnik na linku: https://bit.ly/33jQ8Zz

Nastavite da pratite naše društvene mreže i budite dio budućih aktivnosti.