U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
23.10.2020.
Nagrada izvrnosti odlazi u ruke EYCA Crna Gora!

Na godišnjoj EYCA konferenciji, koja je trebalo biti organizovana u Amienu (Francuska), online putem su sumirane sve dosadašnje aktivnosti u 37 zemalja, ali i donešene brojne odluke, koje se tiču budućeg rukovodstva u 3 naredne godine.

EYCA članice su se zahvalile dosadašnjoj predsjednici EYCA asocijacije, gđi Louise MacDonald, koja je u prethodnom mandatu rukovodila ovom prestižnom međunarodnom omladinskom organizacijom. U završnom obraćanju, predstavila je dosadašnje rezultate i poželjela kvalitetan i produktivan rad budućem predsjedniku - gdinu Janu Pelozi (Slovenija).

Poseban segment događaja bila je dodjela Nagrada izvrsnosti (EYCA Excellence Awards), u okviru kojeg je Crna Gora dobila prestižno priznanj u oblasti "Jačanje održivosti EYCA programa", kroz glasanje kolega iz preko 37 zemalja. Biti dobitnik nagrade dvije godine zaredom potvrđuju kontinuitet i visok nivo rada kako na nacionalnom, ali i na evropskom nivou, te je posebno zadovoljstvo prisutno kada priznanje stigne direktno od kolega i partnera koji rade na istom programu širom Evrope.

Ovim putem se zahvaljujemo svim našim sponzorima, partnerima i prijateljskim organizacijama koje već dvije godine sa nama učestvuju u radu ovog društveno odgovornog programa.

Ministarstvo sporta i mladih i NVO Centar za omladinsku edukaciju, partneri koji čine projektni tim koji realizuje projekat Evropske omladinske kartice u Crnoj Gori, i u budućnosti će se truditi da kroz niz aktivnosti i novih benefita kriera bolji ambijent za mlade ljude i dodatno radi na njihovom umrežavanju sa vršnjiacima iz regiona i Evrope.