U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
02.10.2020.
Dodijeljene nagrade EYCA korisnicima

U petak, 2. oktobra, 2020. godine dodijeljene su nagrade EYCA korisnicima koji su bili učesnici popularnih nagradnih aktivacija na Instagram platformi.

Projektni tim EYCA kartice je u saradnji sa partnerskim kompanijama, omogućio sledeće nagrade:

Mobilni telefon (Crnogorski Telekom)

Dvomjesečni kurs programiranja (Oykos Development Hub)

Gift kartica (Sport Vision)

Zahvaljujemo se našim partnerima na omogućenom fondu od preko 500,00 eura, a Mašama (imamo čak dvije Maše dobitnice :) ) i Luki čestitamo na osvojenim nagradama.

Svim učesnicima želimo puno sreće u narednim Giveaway aktivacijama na našem Instagram profilu.