U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
13.08.2020.
Cashback World Montenegro novi partner EYCA kartice!

Povodom Međunarodnog dana mladih, Evropska omladinska kartica (EYCA) u Crnoj Gori predstavlja partnerstvo sa Cashback World Montenegro, koje svim vlasnicima EYCA kartice omogućava korišćenje povraćaja novca prilikom kupovine kod svih Cashback World Montenegro partnera širom Crne Gore i svijeta!

Pozivamo sve vlasnike važećih kartica (rok trajanja do kraja 2020. godine) i buduće EYCA korisnike da, od ponedeljka, 17. avgusta preuzmu Cashback barkodove u Podgorici, Tivtu, Herceg Novom, Kotoru i Budvi, te na taj način iskoriste mogućnost povraćaja novca pri kupovinama u više od 300 kompanija u Crnoj Gori i preko 150.000 partnera zemalja širom svijeta.

Obavještavamo sve EYCA korisnike da sada mogu koristiti sledeće povoljnosti:

- Korišćenje popusta kroz fizičko pokazivanje EYCA kartice na preko 200 mjesta u Crnoj Gori i i 70.000 mjesta u Evropi (kao što je i do sada bio slučaj)

ili

- Povraćaj novca prilikom svake kupovine koju EYCA korisnik ostvari na preko 300 mjesta u Crnoj Gori i preko 150.000 mjesta u svijetu u okviru Cashback World Montenegro mreže partnera koristeći Cashback barkod na kartici ili mobilnoj aplikaciji

EYCA kartice i Cashback barkodove možete preuzeti svakog radnog dana na sledećim lokacijama:

- Podgorica (prostorije Ministarstva sporta i mladih, Ul. Kane Radević br. 3) / 12h - 14h
- Tivat (prostorije Opštine Tivat, u Sekretarijatu za mlade, sport i socijalna pitanja, Trg Magnolije) / 12-14h
- Herceg Novi (prostorije Opštine Herceg Novi, Trg Maršala Tita br. 2) / 12-14h
- Kotor (prostorije Kulturnog centra "Nikola Đurković, Obala bb) / 09-11h
- Budva (prostorije Kancelarije za mlade, TQ Plaza) / 12-14h

Sve EYCA popuste možete pronaći na linku, dok sve firme u kojima putem Cashback barkoda možete ostvariti povraćaj novca potražite ovdje.

Napomena: Za sve postojeće vlasnike EYCA kartica, koji žele u Podgorici preuzeti Cashback barkod, to mogu uraditi u Omladinskom centru u Podgorici, trg Nikole Kovačevića br. 13.