U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice.
Uz to, ovom prijavom je korisnik svojevoljno dao pravo NVO "Centar za omladinsku edukaciju" da koristi lične podatke u svrhu informisanja korisnika o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i komunikaciju sa korisnicima u cilju unaprijeđenja usluge.
SHARE:
10.08.2020.
Proslava Međunarodnog dana mladih

 

Opština Kotor, NVO Koltrina i NVO Centar za omladinsku edukaciju, u saradnji sa NVO CAZAS organizuju proslavu Međunarodnog dana mladih 12. avgusta u crkvi Sv. Pavla, sa početkom u 12:30h.

 


Na početku događaja, prisutnima će se obratiti Marina Dulović, Sekretarka Sekretarijata za kulturu, sport i društvenu djelatnosti, nakon čega će Nataša Risteljić, predsjednica NVO Koltrina predstaviti projekat “Map of Cultural Rutes”, u okviru kojeg su realizovane radionice za mlade i omogućena EYCA kartica za sve mlade Kotorane.

 

Radionicu “Dan mladih - dan budućnosti” će voditi Sanja Šišović, programska direktorka u NVO CAZAS, koja će kroz interaktivnu komunikaciju sa mladima pričati o značaju mentalnog i reproduktivnog zdravlja, a podijeliće i svoje iskustvo iz dosadašnjeg rada na različitim projektima slične tematike.

 

Inernacionalnu notu događaja donosi i uključenje Alexandre Sipos, omladinske radnice i predstavnice EYCA Youth Panel-a iz Mađarske, koja će podijeliti svoj rad na ovom polju sa prisutnima putem video linka.

 

Događaj će obilježiti i prezentacija aplikacije sa samoprocjenu rizika, koju će predstaviti Slađana Ognjanović i Jelena Rakčević, projektne asistenkinje u NVO CAZAS.

 

Napominjemo da je nošenje zaštitnih maski obavezno za sve učesnike i posjetioce događaja, a maksimalan broj učesnika u zatvorenom prostoru je 20, sa poštovanjm distance od 2 metra.