U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
01.06.2020.
NVO konkurs: Osvoji coworking mjesto u NEST-u

 

NEST raspisuje konkurs za jednu NVO organizaciju koju nagrađuju boravkom u njihovom prostoru na godinu dana!

 

Vođeni idejom o značaju razvoja zajednice,NEST je odlučio da u svoje gnijezdo useli jednu NVO organizaciju - inovativu, vrijednu, koju čine energični ljudi puni entuzijazma.

 

To podrazumijeva mogućnost da se usavršavate, radite u opremljenom i modernom prostoru, dobijate nove prilike i upoznajete ljude. Nagrađena NVO će dobiti jedno coworking mjesto u NEST-u koje uključuje: sto za jednu-dvije osobe, pristup prostoru 24/7, korišćenje svih zajedničkih prostorija u NEST-u, 5 sati u sali za sastanke mjesečno, a sve uz super brzi internet i neogračeno osvježenje tokom boravka u NEST prostoru.

Pozivaju se sve zaintersovane nevladine organizacije da učestvuju u konkursu za coworking mjesto, tako što će poslati:

 

Kratak opis dosadašnjih aktivnosti i osnovne informacije o članovima organizacije na e-mail adresu info@mnest.me.

Rok za prijave je 15. jun u 12 časova. Sve organizacije koje se prijave biće kontaktirane.

Zajedno razvija(j)mo zajednicu!