U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice.
Uz to, ovom prijavom je korisnik svojevoljno dao pravo NVO "Centar za omladinsku edukaciju" da koristi lične podatke u svrhu informisanja korisnika o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i komunikaciju sa korisnicima u cilju unaprijeđenja usluge.
SHARE:
21.02.2020.
Pojačanje u EYCA timu - Opština Kotor!

Predstavnici NVO Centar za omladinsku edukaciju su u okviru projekta #MapOfCulturalRoutes održali sastanak sa predstavnicima Opštine Kotor, Turističke organizacije Kotor, Kulturnog centra "Nikola Đurković" i NVO Koltrina iz Kotora.

Projekat #MapOfCulturalRoutes će omogućiti mladima iz Kotora da kroz participaciju u domenu kulture, edukacije, turizma i aktivizma postanu dio mreže od 7 miliona mladih u Evropi koji posjeduju Evropsku omladinsku karticu (EYCA). Projekat obuhvata i aktivan rad na promociji kulturnih potencijala, tradicije i kulturnih posebnosti opštine Kotor kao lokalne samouprave koja će na ovaj način biti i jedan od partnera na nacionalno prepoznatom projektu Evropske omladinske kartice (EYCA) čiji je generalni pokrovitelj Ministarstvo sporta i mladih.

Cilj projekta je uspostavljanje mehanizama za razvoj i podršku osobama od 13 do 29 godina na području opštine Kotor u oblastima od značaja za mlade kao i jačanje svijesti i realizacija aktivnosti na temu promocije kulturnih potencijala, tradicije i kulturnih posebnosti. 

Na sastanku je planirana dinamika realizacije projektnih aktivnosti, kao i organizacije PRESS konferencije na kojoj će se premijerno predstaviti rebrendirana EYCA kartica sa motivima Kotora.

Ovim putem projektni tim EYCA kartice želi dobrodošlicu opštini Kotor uz želju da sa ostalim partnerima nastavimo da kreiramo bolji ambijent za mlade u Crnoj Gori.

Implementator društveno odgovornog programa Evropske omladinske kartice u Crnoj Gori je NVO Centar za omladinsku edukaciju, dok je generalni pokrovitelj Ministarstvo sporta i mladih.