U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice.
Uz to, ovom prijavom je korisnik svojevoljno dao pravo NVO "Centar za omladinsku edukaciju" da koristi lične podatke u svrhu informisanja korisnika o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i komunikaciju sa korisnicima u cilju unaprijeđenja usluge.
SHARE:
25.09.2019.
Seminar: Društvo po mjeri mladih

Ako ste mlada osoba (18-30 godina), Forum MNE Vas poziva da im se pridružite na događaju "Društvo po mjeri mladih" na kojem će se pričati o izazovima u vašim zajednicama i sumirati načini kako vi možete doprinijeti da se ti problemi riješe – tj. kako svi zajedno možemo da doprinesemo društvenoj koheziji.

Događaji će se održati sledećim redosljedom:

1. Podgorica, hotel Ramada, sala Milenijum, 26.09.2019, 10-14h
2. Petrovac, hotel Palas, 27.09.2019, 10-14h
3. Bijelo Polje, hotel Franca, 30.09.2019, 10-14h

U slučaju da ste zainteresovani da budete dio događaja, molimo vas da popunite kratku prijavnu formu sa osnovnim podacima na https://bit.ly/2kxY2eH.

Omladinski dan dijaloga „Društvo po mjeri mladih“ realizuje Forum MNE uz podršku UNICEFA Crna Gora, a u okviru regionalnog programa "Dijalog za budućnost", koji sprovode UNICEF, UNDP i UNESCO u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Srbiji uz podršku vlada ovih zemalja. Cilj programa je jačanje povjerenja u regionu kroz ostvarivanje dijaloga i preporuka u pogledu politika i djelovanja na
polju zajedničkih prioriteta, pri čemu se promoviše društvena kohezija i meĎukulturalno razumijevanje.

Troškove prevoza, ručka i kafe pauze snosi organizator. Molimo Vas da sačuvate svoje autobuske/vozne karte jer, u suprotnom, organizator neće moći izvršiti refundaciju putnih troškova. U slučaju da dolazite autom, refundiraće se iznos računa za gorivo u visini povratne autobuske karte.

Za sve dodatne informacije, možete poslati email na tamara.cirgic@forum-mne.com ili telefonom na 069 186 146.